Förvånad? Du är inte ensam..

Vad har hänt!? =O jag dricker kaffe med mjölk och en skvätt grädde och äter en bit mörk choklad medans jag sitter och gör läxor!!! Det är inte likt mig =P Jag gillar ju inte ens mörk choklad x)

Vet inte heller om jag ska skratta eller gråta. Men det har inte med kaffe, choklad eller läxor att göra. =P
Någon som vill ge mig en (lätt) örfil och sen spola fram tiden? xD

¡ciao!

Tröööttt! (men ovanligt pepp)

Hej hej! Kul kväll igår =D Vanliga gänget var hemma hos Vevve och hade det trevligt ;) kände att jag verkligen saknat dessa kvällar med gänget.. =/  vi måste träffas oftare igen! =D

Somnade lite efter 4 tror jag, och vaknade halv tio ;) haha gilla att vi 4 som sov hos Vevve hade jeans (och tröja!) på oss när vi sov xD  ingen orkade ta av sig dom =P jag tror till och med jag var den enda som tog av sig strumporna =P

Nu sitter jag hemma och ska snart byta om och sedan dra med mig Vevve och åka till motala och stå och vinka till Emil när han står och säljer saker xD haha ne men vi ska hälsa på honom och Emma iaf :)

Undrar lite vad jag ska göra ikväll.. Kanske kan övertala mamma att få åka till Carro.. =) Då kanske jag kan passa på att övningsköra =D meeen NEJ!!!!! mina papper ligger i pappas bil och han kommer inte hem förns imorron.... så ingen övningskörning den här helgen heller ='(
(kan man övningsköra utan papprerna??!??)

Nu kan jag ju slänga in en bild, blir lite roligare då ;)
Det här är en bild från i torsdags när vi hade skolfotografering, (det här är till våran gruppbild inte klassfotot ;) )
Från vänster: Klara (regissör), Linnea (toaTedd), Jag (

Ja, det är sämt kvallité på bilden men det är för att min kamera håller på att gå sönder ;)  =(

Nästa helg kommer farmor och farfar hit, men jag kommer förhoppningsvis inte vara hemma på lördag om allt går som jag vill =P jag vill träffa dom! det är inte det.. det är bara att det finns annat jag vill göra hellre =)

P.S. historiaprovet i tisdags gick SKIT! ;)

¡ciao!

Nu var det ett inlägg igen ja ;)

Nu var det ett tag sen igen =P har inte riktigt haft lust, eller nått att skriva. Egentligen har jag inte det nu heller men får väl slänga in allt jag kommer på så att det blir några rader iaf ;)

I fredags var jag hemma och hade tråkigt.. önskade att jag hade nått lätt och mysigt att ta på mig :P
I lördags var jag borta hela dagen och hade jättetrevligt! =D
I söndags följde jag med min pappa och bror till kyrkan och mötte trevligt folk där! =D

I måndags följde Carro med mig till motala =) Hon köpte töjning och jag köpte en jumpsuit ;) Hade velat ha en grön men de fanns inte längre så jag tog en grå ist :) Det är typ en onepice men den får inte heta onepice för den är inte äkta... men iaf, så nu sitter jag i den och den är jättemysig! (Har mys-strumpor på mig oxå)



I går var jag på hemgrupp hemma hos Anna tillsammans med tre andra tjejer och vi snackade massor och fikade och läste i en jättebra andaktsbokbok och diskuterade och hade trevligt! =D Längtar tills nästa tisdag då vi gör det igen!

NU får det räckA... =P

¡ciao!

Härligt Väder!

Idag har jag varit på bra humör hela dagen, börjar med att jag vaknar tio över 5 (klarvaken!) och Skrollan liggeer brevid mig och när jag tittar på klockan inser jag att jag kan sova ett tag till så då gör jag det, men sen går jag upp och gör mig i ordning för skolan. Först historia sen bild och sen lunch och efter det så hade vi DDD (Don't Drink and Drive) Det var rätt kul att få krypa ur en upp och ned-vänd bil och att testa "krocka" i 7 km/h. Efter skolan gick jag, Vevve, Linnéa och Petra in i domkyrkan och tittade lite =)

DDD fick mig att tänka på olyckan som hände för ca två månader sen så när jag kom hem gick jag bort till olycksplatsen och satt där ett tag och gick igenom vad som hände och tänkte på vilken tur vi hade. Visst, Carro o Vevve, ibland känns det inte som så men det kunde ha gått så mkt värre!
Även om jag tänkte på olyckan har jag ändå känt mig glad och lycklig idag =) Skön känsla!!

Fick oxå reda på att jag ska jobba på söndag oxå =D men är ledig imorron ;) får se vad som händer under dagen, men på kvällen ska jag till Anna och på inflyttningsfest =) ska bli jättekul!

nu orkar jag inte skriva mer idag ;)

¡ciao!


Är så hes att jag låter som en man när jag pratar... -.-

Jaha.. nu har man blivit förkyld oxå =P Blev troligtvis sjuk i söndags men det var en så underbar dag i söndags så det var det värt! ;) En så bra dag har jag inte haft på länge =D finns ingenting jag skulle velat ändra på ;)
(kanske att jag hade vunnit i en omgång kort, haha x) )


(Bilden har inget med inlägget att göra)

Men nu så sitter jag hemma med syrran (som skolkar friluftsdagen för att göra lite annat skolarbete) =)
Jag kan ju pasa på att göra lite skolarbete jag med, behövs ju om man säger så ;) fast jag har inte så många böcker hemma... =/ men jag ska göra det jag kan =)

Det blir troligtvis jobb i helgen, om jag är frisk. Och på lördag ska jag på en inflyttningsfest =) ska bli jättekul! =D

Nehe.. vad finns det mer att säga..? INGET  så.....


¡ciao!

Sept. 3, 2011 kl 11.00

Godmorgon.
det var länge sen jag hade en natt som denna... jag satt i sängen med datorn på fönsterbrädan (sängen står vid fönstret så det är en perfekt plats att sitta vid datorn) när jag helt utan att tänka bara la huvudet på kudden, så att jag låg jättekonstigt eftersom jag fortfarande hade benen som när jag satt.... men det var extremt skönt ändå =P
Iaf så somnade jag och vaknade igen vid 2, satte mig upp och svarade på ett sms, som jag fått vid tolv, och sen somnade jag igen, men vaknade lite innan 6 igen av att jag var orolig av min sjukt konstiga dröm.. så jag låg vaken i nån timme och tänkte på den innan jag somnade igen och sov..

tills alarmet gick igång kvart i 9 för att jag tänkte åka med en buss vid 10. Men nu blev det inte så, men ska nog åka senare ist =) om jag inte måste följa med familjen på församlingsträff. Hemifrån ska jag iaf i eftermiddag =P

Nu ska jag nog anvädna mig underliga energi till att skriva svenska läxa (ca 6 berätterlser + skriva om några meningar...)


Men först ska jag prova en gammal brudtärneklänning som Sofie kom med och ville se om de fortfarande passar! =D

¡ciao!

RSS 2.0