-Vågar inte förstöra det som är bra-

Idag har jag gjort två saker jag inte gjort på jättelänge: Städat på mitt rum och plattat håret.. Och nu gör jag ju ett blogginlägg så då blir det tre saker ;) 
 
märkte hur sjukt långt (och SLITET) håret blivit eftersom jag inte klippt mig på hur länge som helst. Dags igen nu!! (måste bara ha pengar till det...) 
och pengar är inte direkt något jag har gott om direkt.. eftersom man nyligen tagit KÖRKORT (=D) så har allt gått till det.. =( 
 
hm.. känner att det ofta är när jag plattat håret jag får lust att skriva här.. måste vara nått med hur extra tjejig jag själv tycker jag blir xD kommer nog sluta med att jag målar naglarna när jag är klar här x) 
 
idag och igår har jag varit väldigt känslig och lättretlig så då var det extra glädjegivande att se detta när jag kommer in på mitt rum: 

 en liten dumlegodis av min lillebror =D
 
 
 
Jag va med mina kompisar C och V idag efter skolan och trots att jag inte alltid var på topphumör så var det ändå kul att umgås med knäppisarna igen =) 
 
Taggar ner med lite soft musik nu och precis som jag skrev förut så kommer kvällen sluta med nagellack på de småtrasiga naglarna! 
 
smått irriterad på att vara lättretlig och tjurig... 
¡ciao! 

RSS 2.0