söndag

Tänkte skriva ett långt inlägg nu men sen kom jag på att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt och att jag hellre går upp och äter frukost så det blir ett kort istället!
.
I fredags blev det spontan förfest hemma hos jocke ( som var på bio i två timmar) vi var fyra personer ( 5 med Jocke, men han var ju inte där) sen vid halv tolv, när Jocke kom tillbaka gick alla till Hugo men jag är inte 18 och fick inte följa med så jag åkte hem till Erik och såg på Dödligt vapen 2 xD
.
Igår var det en riktig slappardag. Gick upp sent, sen låg vi och sov i soffan typ hela dagen
.
idag måste jag nog städa mitt rum...
ne nu vill jag ha frukost! hejdå!

snart slut

Så! Nu har jag praktiserat som en elektriker i 5 dagar och mina händer är torra och fingertopparna helt frasiga.. fast jag inte gjort så mycket har jag fått lite "arbetshänder" =P
Praktiken har varit kul men det har inte fått mig att veta om jag vill bli elektriker eller inte, jag står på samma ställe som jag gjorde innan jag började praktien, men nu vet jag iaf lite mer om vad det innebär att vara elektriker och det kommer ju hjälpa mig bestämma mig, (hoppas jag)
Nu tänkte jag att jag skulle skriva vad jag tyckte var bäst med praktiken men jag vet faktiskt inte, det är några saker som jag skulle kunna säga var bäst. Men däremot vad som var sämst var nog att jag fick sån där isolering som sticks och kliar på armarna och händerna och massa på tröjan som sedan spred sig som sand över hela kroppen! Usch! (men det gick över under dagen iaf)
Tog bara två bilder under praktiken:
Den är lite suddig och dåligt ljus men här är iaf ett elskåp som vi höll på med torsdag och fredag
(vi skulle byta "styrningssätt" eller vad det var)
Vi bytte den dispalyen mot den 
(Bilden är tagen när vi satt dit den nya displayen och innan vi börjat koppla.)
Alla sladdar som är i den första displayen (runt 20 st) skulle kopplas in i den vita saken som sitter uppe i högra hörnet inne i skåpet.
.
Det jag har fått göra i veckan är mest att titta på men jag fick också hjälpa till och fästa slangar genom hela rum som sladdar ska gå igenom och så fick jag koppla tre givare =) (inte svårt och inte så stor uppgift men roligare än att bara titta på)
Givarna jag pratar om visar temperaturen i lufttrumman som de sitter på.
såhär ser de ut:      
(den svarta kabeln går in i det stora silvriga röret och mäter temperaturen och den blå och orange skickar den informationen till vita apparaten vi koppla in i elskåpet =P )

.
Men nog om det nu..
Jag tittade över skolschemat för resten av terminen och det är ju bara 7 veckor kvar!! Och eftersom det är ganska många lediga dagar och vi ska på hajk med skolan så är det bara 24 dagar med vanliga lektioner kvar!
Och nästan alla torsdagar och fredagar har vi sovmorgon också =D Bara slappa veckor kvar! =D
Glad
¡ciao!



Bara för att jag inte har nått annat att göra

Hej! Jag har haft ett ganska bra lov, har slöat mycket men har också träffat mycket folk och haft riktigt kul.

I tisdags så va jag med Carro =) Sen på kvällen träffade jag min bror och några gemensama kompisar en kortis och såg på en film =)

I onsdags gick jag på bio med min bror och vår gemensamma kompis Emil. Vi såg the hunger games. Den var riktigt bra =)
Om det görs en uppföljare (som jag har hört att det finns bokvis) så vill jag gärna se! Jag har bestämt mig för att INTE läsa böckerna, för när man läser en bok och ser samma film är det alltid något som inte stämmer och det är oftast böckerna som är bättre =P
I torsdags körde jag min första körlektion (har ju bara kört med pappa annars) Och det gick jättebra =D

I fredags satt jag och syster yster på riskettan i tre timmar =P Det känns rätt skönt att jag kommit ännu ett steg närmare körkortet =D och sen så hade jag och några av mina kompisar en riktigt lyckad fredagskväll! =D

Lördagen var en slapp-dag =) Spenderade hela dagen hos Erik och vi lagade mat och satt på balkongen och åt =) Var ju en så solig dag =D Sen såg vi på film tills jag skulle hem.

Söndagmorgon var härlig också, satt en stund på trappen med mamma och pappa och drack kaffe :D Senare på dagen tog jag tag i mig själv och gick ut och sprang lite ;)

Sen skulle jag gå och lägga mig tidigt igårkväll, eftersom jag har praktik den här veckan och jag är tvungen att åka hemifrån tjugo i 7,  men det slutade med att jag stängde av datorn kl 10 och låg och vände och vred på mig från tio till typ 2-3 nån gång... Kunde verkligen inte sova, var inte ens trött...

Idag var jag rätt duktig och va ute och sprang igen :) och idag gick det lite bättre, men så sprang jag en lite kortare runda. :P
,
Och som slutord vill jag bara säga Godnatt!

-.-

Potatiskanon

Påsklov nu då :)
igår fick vi sluta vid lunch eftersom våra två sista lektioner var inställda =D
När vi slutat åkte jag ut till "bonneland" ( hehe xD ) där Ivan och Erik höll på att bygga på deras potatiskanon. =)
Dom fixade det sista och sköt sedan med den lite. Va de small! Låter precis som ett gevär xD
Jag fick också testa att skjuta. Yeay haha det var jättekul! =D
har tyvärr inte nårga bilder... kom på nu att jag skulle tagit bilder och filmat jag med :P hade varit kul, men nu är det så att Ivan har alla bilder och filmer men får jag tag på nått av det eller om det kommer upp nått på youtube så kan jag kanske lägga upp/länka senare eller nått ;)
Den där saken är verkligen farlig! Det klassas faktiskt som vapen, det förstår jag, det är ju inte lite fart potatisen får. Den flyger verkligen som ett skott, den viill man inte få på sig inte en som man stog en km ifrån. (man kan dö om man får den i huvudet även om man står 2-3 km bort)
.
Eftersom jag var sjuk i tisdags så kunde jag inte hålla mitt tal (och se de andra hålla sina) så jag fick hålla det igår också, det gick rätt bra men jag tycker inte om mitt tal längre. Jag var rätt nöjd med det när jag skrev det men nu hatar jag det....
.
ikväll har jag haft en trevlig kväll med familjen. Det var länge sen vi gjorde något alla tillsammans men idag så var faktiskt alla hemma när vi skulle äta middag ( jag kom hem precis innan maten var klar :P ) och sen åt vi påsktårta och såg på en film tillsammans! Tror inte det har hänt på flera år. och bonus på det var att alla tyckte om filmen =O  xD det är väääldigt sällsynt i min familj =P
.
ne nu ska jag sova, får se hur tråkigt jag kommer ha imorron.... =P
¡caio!

RSS 2.0