Dagens Tabbe ;)

Nu var det ett tag sen jag bloggade men har inte riktigt haft tid eller ork att göra det :P
Har haft ett helt okej sportlov kunde varit mycket bättre, men kunde också varit sämre. Jag har åkt skidor, det gick sådär.. Har träffat kompisar och åkt 5 bussar på en dag (två timmar i onödan om jag hade tänkt lite mer än jag gjorde =P )har träffat mer kompisar, njutit av den kommande våren, och av de dåliga sakerna behöver vi bara säga att jag var sjuk fredag-måndag.. Slutsats; helt okej lov!
.
Som sagt igår var jag sjuk så jag var hemma från skolan så jag började med drama som första lektion efter lovet :P fast egentligen så började jag med att sova i en soffa i skolan mellan 8 och 9 och min lektion började halv 9, men det var ingen som visste att jag låg där eftersom alla trodde jag fortfarande var hemma, och Vevve som också åker samma buss var sjuk idag =P så jag låg och sov helt omedveten och tiden där i soffan, en halvtimme av lektionen xD haha bra start!



Dagen

Idag har det faktiskt varit helt okej lektioner! Först dubbeltimme i biologi, först om tråkiga fåglar (den delen var inte så kul, och min lärare är faktiskt lite feg, men det är ingen nyhet) men sen gick vi till en grotta och där hittade vi en fladdermus =D rätt coolt faktiskt =) Jag fick klättra upp och kolla på den på nära håll =P (skullle visa bild om jag hade nån..)
.
Och sen på fysiken fick jag stå och hålla i nån konstig grej som gjorde att jag blev "laddad" så att mitt hår stod upp (bara några hårstrån för att det är så tungt) och sen gjorde min fysiklärare så att min penna bubblade och rykte och blev bränd xD
.
Och egentligen skulle jag haft idrott efter fysiken men den blev inställd så fick sluta kl 2 :D
så sen jag kom hem har jag legat och degat med datorn i sängen :P
ha det gött!
¡ciao!

Svar - "Johanna"

Nej, jag skulle inte kalla det KK. Jag tycker inte att det är jobbigt, grejen är att det är lite komplicerat att förklara, svårt att få det låta rätt och så, och så som jag sa i inlägget så tycker jag inte att alla behöver veta hur det ligger till. Jag kan säga som så att vi inte har vad man kallar ett förhållande, men mer behöver jag inte säga tycker jag.
Vi gillar att umgås med varandra helt enkelt. och vi vill ha det så, båda två. =)

Svar på tal-inlägg (efterfrågat)

Jag har fått frågan om Erik är min pojkvän,

Jag tycker inte att jag behöver berätta hur det ligger till här på bloggen. Jag tycker det är onödigt, för det har inte alla med att göra, det är mellan mig och Erik.
Vill inte att det här ska låta drygt eller kaxigt på något sätt, men så är det.
Har ni frågor så skriv dem gärna och var snäll och skriv iallafall ditt namn och stå för vad du vill veta!

You got to love the days you feel blue...?

Idag har eftermiddagen inte känts bra alls, har varit nedstämd och bara legat i sängen och inte gjort någonting alls.
Skolan var inte så jätte mkt bättre, vissa stunder känndes bra, som morronen, men för det mesta var det segt och jag orkade inte riktigt bry mig om allt.
.
Imorron är det alla hjärtans dag. Hur känns det inför det då?
Jag hoppas iaf att det blir en bra dag för mig, vi får se.
.
Åh vad jag längtar till värmen!

Feber =(

Igår vaknade jag med 40° feber, så det blev att stanna hemma och sova hela dagen. vaknade lite nu och då, men ingen skillnad förrens på kvällen då febern började lägga sig.
.
idag har jag bara ont i huvudet och lite i halsen. så jag kan nog gå till skolan imorron igen.

Fullt upp!

Den här helgen har jag haft fullt upp!
I fredags var det som vanligt skola och efter det åkte jag och mötte Erik och Eva på Ikea. Där var vi i några timmar och sen åkte vi och lämnade grejorna i lägenheten. sedan åkte vi hem till dom och senare på kvällen blev det att basta med Erik, David, Micke och Tobbe =) Det var kul ;) jag badade nästan ute också, doppade mig till midjan ;P
.
I lördags flyttade vi allt vi kunde flytta =) Handlade lite mer saker, plus lite mat för att ha på kvällen och morgonen efter. Vi började plocka upp några saker men sen var jag tvungen att gå för att åke till Alternativ, som var lika bra som vanligt! Direkt därifrån åkte jag tillbaka till Erik och då hade dom fått upp alla möbler och lagt allt på sin plats, (förutom att han fortfarande inte hade köpt säng, och han kom på att han ville ha en byrå också, skrivbordet och stolen ska fixas lite innan de kommer in dit) =) men det är jättemysigt! =)
.
Idag var vi först i lägenheten, åt frukost
ingen osthyvel än, så vi fick skära ost med potatisskalaren xD
sen spelade vi lite tv-spel (jag förlorade hela tiden, vann bara en gång, men då hade han den absolut sämsta bilen man kunde ha och jag en av de bästa) sen åkte vi till medevi och hämtade lite fler saker + att Eva var så snäll och fixade draperiet så det fick rätt längd =)
På kvällen åkte vi tillbaka med de sista grejerna (inkl. osthyvel!) och när vi lassat ut det åkte vi och kollade på sängarna, och köpte de. =)
.
Så sista delen av kvällen fixade vi det vi kunde fixa, så nu är det bara att fixa ringar till duschdrapperiet och skrivbordet och ben till sängarna kvar =)
.
.
nu är jag äntligen hemma, har inte varit hemma sen i fredags morse =P
Jag är lite små sjuk nu, har lite lite lite feber som jag förhoppningsvis sover bort inatt, men annars får jag ta och tagga en till skolvecka!
Ha det gött!
¡ciao!

tänk vad några ord kan göra

Nu har Erik sin nyckel så i helgen blir det att hjälpa honom att flytta =) Tror dock jag smiter iväg på lördagskvällen för att åka till Alternativ en sväng,
jag har till och med lyckats övertala Klara att följa med dit om hon kan! =D
.
Klicka på länken och läs mer om Alternativ =)
http://www.facebook.com/events/297089313673161/
.
Kan ju säga att jag äntligen har tagit mig i kragen och gjort lite plugg! Har suttit med matten ett tag nu, och efter 18 uppgifter så blit hjärnan rätt seg.. börjar få svårt att räkna uppgifter som 8 gånger 2 -.-'
nä nu tar vi lite kaffe och kör igång igen!
.
hela den här veckan har mitt humör varit en berg-och-dal-bana.. Usch! hoppas humöret bestämmer sig för att hålla sig uppe i helgen iaf. annars blir jag sur .... (ha.. ha.. ha.. -.-)
.
något som är bra att ha i bakhuvudet:
Om du är arg på en person, smsa aldrig till den medans du är arg.
lugna ner dig först eller tala med personen ansikte mot ansikte istället.
.
¡ciao!

RSS 2.0