Uppdatering, Varsegod

Hej hej,
Förra veckan åkte alla 2:or från skolan till ENGLAND! =D
Wihuu! det var kul kul kul, och mys mys.

Måndag, (första dagen): Lämnar jag mitt hem kvart över 7, och åker till flygplatsen med Carro, Vevve och Simon. Vi kommer till "the hostel" i Liverpool där vi ska sova vid 11-12 tror jag. Sen gick vi själva och åt lunch och kollade in stan lite =)
Senare på kvällen åt vi först mat tillsammans allihop och sen skulle vi gå "Shiverpool" som det heter. Men dom hade glömt bort oss så vi fick göra vad vi ville den kvällen istället =P

Tisdag: Två museum, och en massa fritid (btw, fritid betyder shopping!). Tror det var den här dagen vi åt lunch på Pizza hut, jag vevve klara och Linnea, och senare på kvällen gick vi dit igen för att äta desert, MMmmmm mums!
och eftersom dom hade glömt oss på måndagen fick vi gå "Shiverpool" idag istället. Shiverpool är en guidad tur med spökhistorier. Det var faktiskt bra och roligt tyckte jag =)
förutom att jag gick in i en stolpe när vi gick. jag tittade faktiskt bakåt så får skylla mig sjävl =S (men slog bara i vänstra armen)

Onsdag: Beatels-museet och the Cavern club. Massa fri tid efter och innan.
Påväg till beatels-museet tittade jag framåt men ändå gick jag in i en stolpe igen, för er som vill veta, och den här gången slog ja i knät rätt så rejält kan jag ju säga... (har fortfarande ett blåmärke och det gör ont ibland när jag suttit stilla och sen rör på knät, och idag är det en vecka efter...)

Latte på Starbucks =)

Det var jättegott!

Torsdag: Åker till Chester efter frukosten och där går vi till stället där vi skulle sova och lämnade väskorna, sen gick vi och åt lunch, och jag gick in i en stolpe (en låg en, det  bara tog stopp när jag gick =P ), och efter lunchen så träffades vi för att gå en guidad tur med och om rommare. =) Det var riktigt kul. Vi hade en rolig guide! =)
Sen hade vi fritid resten av dagen.
Kvällen/natten var jättehärlig! I huset där vi sov fanns det en terass, jättemysig, med en bänk och på den bänken fanns det sittpuffar. Jag och Petra sätt där från klockan 8 eller 9 till klockan 2 på natten, och de flesta andra kom och satt där ett tag och var sociala och sen gick igen =)

Fredag: Frukost tillsammans allihop på en resturang (det tog en evighet att få maten + att det stekta ägget var som gummi.. )
Fritid fram till klockan tre, (om man inte ville gå in i "the Cathedral" (vilket jag och Vevve var de enda som inte gjorde) )
Klockan tre samlades vi och började våran färd hemmåt. Jag var hemma kl 2 på natten... -.-

Det var allt jag orkar skriva om den resan/veckan =P

Den här veckan har vi temavecka i skolan. Jag och Annica (matte-fysik lärare) pimpar två toaletter tillsammans, och vi har jätte kul! ;)

Nästa vecka är det LOV! Härligt =D jag ska träffa släkten och till Ullared, och träffa så många kompisar jag kan ;) och så är det ju halloween nästa helg ;)

ne nu orka jag inte mer.. =P
jag skulle egentligen lägga upp fler bilder men jag måste bara få tag i några från Vevve först =)

¡Ciao!

Lördag 15 oktober 2011

Bra, mycket Bra, underbart Bra, toppen Bra kväll igår kväll =D
Vi var alla överens om att vi saknat den här sortens eftermiddag/kväll =) Och vilket flyyyt vi hade =D
Bara fem minuter efter att vi gått av bussen hann vi stöta på tre olika personer som vi stannade och pratade lite med. =) Sedan hittade Carro ett efterlängtat bra fynd, en lite större töjnig, efter det hade vi en rolig stund på McDonalds, med några tjyvlyssnare och några extremt schysta personer! =D Andra schysta personet träffade vi två till under kvällen, och påväg hem (en andra gång) ytterligare två =)



Men det gjorde inte den här dagen bättre, det enda bra med den här dagen var att jag vaknade hemma hos Vevve med Carro och Vevve. Men det var oxå en anledning till varför resten av dagen blev skit!

nu ska jag packa till england. Känner mig faktiskt inte så pepp...

Dålig dag...

Tja!
Idag vaknade jag 2 minuter innan bussen gick så jag hann såklart inte med den, men som tur var så skulle mamma och pappa åka bil så jag kunde åka med dom. Hela förmiddagen kändes det som om jag inte orkade med någonting men vid lunchen blev det lite bättre. Det varade till lektionen efter då vi hade historia. Fast vi fick banan och det var väl helt okej, men sen blev det brandövning så vi fick stå ute och frysa lite. Den tid som var kvar av lektionen efter det, sov jag på. Efter det så bestämde jag mig för att åka hem.

och så vill jag bara säga att jag längtar till att denna vecka ska ta slut! Delvis för att vi har två prov och ett bokseminaruim (och jag har inte läst klart boken än, har bara läst en femtedel) och delvis för att efter sista lektionen på fredag kommer jag inte ha någon vanlig lektion på tre veckor =D

Vecka 42: RESA!! ska bli skitkul =D (hoppas jag... )
Vecka 43: Tema-vecka (vet inte riktigt vad jag ska göra än, står som resev på dans än så länge men får se om jag får vara med där ;) )
Vecka 44: looov =D



Nu ska jag vara någorlunda duktig och klippa gräset (som jag skulle gjort förra veckan) och sen försöka plugga lite matte till provet imorron... -.- 

blää

söndagandraoktobertvåtusenelva

Bastade, badade och
var på en hääärlig kräftskiva igår! ;)

ville bara säga det :P
p.s.

allt man slickar på äger man!

¡ciao!


RSS 2.0