Tisdag: Halkan-Barnvakt-Trött!

Skolan började förra måndagen och har inte haft en "seriös" lektion än. Har bara haft bild och PA. Vårat ordentliga schema börjar nästa vecka så tre dagar till av slö-schema :)
Förmiddagarna består av bild och PA och eftermiddagarna har vi lektioner då hela skolan är uppdelade i blandade grupper och har "gemenskapsövningar". Typiskt min skola ;) 
 
Men idag var jag inte i skolan för jag hade roligare saker för mig, nämligen risktvåan. Och vilka var inte med mig i bilen om inte den bästa körläraren på trafikskolan och två av mina sköna kompisar jag inte träffat på länge :D
kan ju bara säga att vi hade inget annat än KUL idag :D 
Efter lite vanlig körning och hårda bromsar och lite snurr bar det av direkt till fritids och hämtade två små busungar och leka med dom tills det var dags för mig att gå hem. 
 
Måste plugga stenhårt på körkortet nu, och måste boka uppkörning också, och på det ska jag ha tid till att plugga skolarbete och jobba med mitt PA och så ska jag hinna träffa kompisar och ha kul :)
känns som att det inte kommer bli särskillt lugnt framöver ;) 
 
Nu ska jag läsa lite i körkortboken och sen sova!! (och snart får jag ny mobil)
 
imorron provar man studentmössa!
¡Ciao!

Aug. 14, 2012

Har nu suttit hemma i fyra dagar pga att jag är sjuk.. hade hög feber hela lördagen, söndagen och måndagen hade jag så ont i halsen att jag trodde jag fått halsfluss. Men jag var pigg och så igår, även om det stack som helvete när jag svalde, men kunde inte åka nån stans ifall jag smittade nån. Plus att igår morse fick jag något underbart som kallas munsår... stora jävla herpes blåsor på Båda mungiporna! som om halsont inte räckte.

Idag vaknade jag och kunde svälja utan någon form av smärta eller nått, helt vanligt! Har nog inte varit så glad över att kunna svälja normalt. Var tvungen att svälja några gånger för att testa om det verkligen var sant.

Dessa tre dagar jag inte låg i sängen har jag varit väldigt rastlös. Jag brukade tycka om att vara hemma och bara ta det lugnt, kunde gå flera veckor innan jag fick den här känslan jag har nu; Jag vill åka hemifrån! om bara för att ta bussen till stan och första tillbaka! Men jag har inte varit hemma mer än två dagar i rad på hela sommarlovet så kan ju bero på det kanske.. 
Igår fick jag nått konstigt ryck att jag städade mitt rum, vardagsrummet och köket samtidigt, sprang runt i de olika rummet, gjorde en sak där och en sak här.. (blev bara helt klar med mitt rum) Löste också sudoku ifrån tre tidningar på rad igår.. och letade efter diskmaskin åt Erik. JA jag var rastlös ;)

men imorron blir det annat! Då ska nog jag och Carro ta och "inviga" att vi båda fyllt 18. haha =P



 

RSS 2.0